Eğitim Merkezimiz

Eğitim merkezimiz Üniversitemizin Meşelik Kampüsü’nde bulunmaktadır. Şehir gürültüsü ve kalabalığından uzak, doğayla iç içe, eğitimlere odaklanmanızı sağlayacak tüm ihtiyaç ve detayla özenle düşünülmüştür.

Eğitmen Kadromuz

Her biri konusunda uzman ve uzun yıllar saha deneyimi olan hocalarımızdır.

Eğitim Anlayışımız

Eğitimlerimizde teorik bilgileri iş yaşamınızda pratik hayata nasıl aktarabileceğiniz uygulamalı olarak gösterilmektedir. Bu sayede aldığınız eğitimi, iş hayatınızda vakit kaybetmeden kullanma fırsatı bulacaksınız.

Dinlenme Ortamımız

Eğitim aralarında dilediğiniz kadar faydalanabileceğiniz sınırsız coffee break ve ikramlarımız bulunmaktadır. Ders aralarını keyif dolu geçirmeniz ve kalıcı dostluklar kurabilmeniz adına, dinlenme ortamını sizler için tasarladık.

Eğitim Ortamı ve Teknolojimiz

25-100 kişi kapasiteli 5 sınıf ve 18 kişilik bilgisayar laboratuvarımızın oturma düzenleri, görüş açıları ve kişiye özel alan hesapları yapılmıştır. Tüm sınıflarımız teknolojik altyapısı ve modern sunu aygıtları ile donatılmıştır.

Eğitim Sonrası Destek

Eğitim bittiğinde sizleri yalnız bırakmıyoruz. Destek almak istediğiniz her konuda ESOGÜSEM’e telefon, e-posta, sosyal medya araçlarını kullanarak ulaşabilirsiniz.