Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Bilimsel Teşhisleri ve Doğadan Toplanma Yöntemleri Eğitimi

Doğal ortamlarda yetişen tıbbi ve aromatik bitkilerin bilimsel tanıma ve teşhislerinin nasıl yapıldığı anlatılarak bu bitkilerin doğadan nasıl toplanacağına ilişkin bilgiler sunulacaktır. Bitkileri doğada tanıma, birbirinden ayırma ve habitat özellikleri belirtilerek bitkilerin fenolojik özellikleri hem teorik hem de uygulamalı olarak anlatılacaktır. Böylece bu alanda amatör veya profesyonel olarak faaliyet gösterecek kişilere doğadan bitki toplama ve bilimsel bitki tanıma yöntemleri öğretilecektir.

En az lise mezuniyeti olan tüm bireyler

Program sonunda yapılan yüzde 70 katılım şartını sağlayan katılımcılara Eskişehir Osmangazi Üniversitesi onaylı Katılım Belgesi verilecektir.

2) Tüm kredi kartlarına tek çekim