İngilizce YDS-YÖKDİL Hazırlık Eğitimi

İngilizce YDS-YÖKDİL Hazırlık Eğitimi

2022 Bahar Dönemi İngilizce Yabancı Dil Sınavına (YDS) ve İngilizce YÖKDİL Sınavına Hazırlık amacıyla 72 saat online-canlı ve 36 saat yüz yüze eğitim olarak planlanmıştır.

Kurumumuzda 2012 yılından beri gelenek haline gelen YDS ve YÖKDİL Hazırlık eğitimlerinde, yeni bir döneme daha girildi. YDS konusunda 3000 saatin üzerinde ders tecrübesi bulunan uzman eğitmenlerimizce verilen dersler, yoğun olarak ders materyalleriyle desteklenmektedir. Eğitim programının belirli bir kısmı uzaktan eğitim platformu üzerinden canlı ders yoluyla yürütülecektir. Yürütülen canlı dersler kaydedilmektedir ve daha sonra sistem üzerinden izlenebilmektedir. Yüz yüze eğitim metoduyla gerçekleşecek olan kısım ESOGÜSEM dersliklerinde yürütülecektir.

Eğitim İçeriği

• Sınavdaki soru türleri ile ilgili çözüm stratejileri ve örnek çözümler
  • Temel Dil Bilgisi ile ilgili konu anlatımları
  • Akademik kelime çalışmaları
  • Konu anlatımları ardından dijital platformda(cep telefonu, tablet veya bilgisayar) istendiği zaman ve istendiği tekrarda çözülebilecek soru uygulamaları
  • Çözülen testlerdeki doğru ve yanlışların anında görülebilmesi
  • Eğitmen tarafından tüm katılımcıların cevaplarının takip edilmesi ve en çok yanlış yapılan soruların takip eden derste ayrıntılı çözümünün yapılması
  • Canlı derslerde aktif katılım ve uygulamalı aktif soru çözümleri

Genel katılıma uygundur.
Adaylar, eğitimin daha verimli olabilmesi için YDS veya YÖKDİL sınavından daha önce 40 üzeri puan almış olması yada B1 seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olmalıdır.
30 kişi ile sınırlıdır.

Öğr. Gör. Dr. Nadire ARIKAN – ESOGÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Programı İngilizce Koordinatörü

Belge verilmeyecektir

1) Banka hesabına havale / EFT
2) Tüm kredi kartlarına tek çekim veya Ziraat Bankası kredi kartlarına 3 taksit imkanı

Eğitim en az 15 kişiyle açılacaktır.

Online Eğitim

Pazartesi-Salı-Perşembe günleri
Pazartesi-Salı 19.00-22.00 arası online-canlı ders
Perşembe 18.00-21.00 arası yüz yüze ders