Temel Yoga ve Meditasyon Uzaktan Eğitimi

Temel Yoga ve Meditasyon Uzaktan Eğitimi

Birleştirmek, bütünleştirmek anlamına gelen yoga; insanı önce kendi bedeniyle sonra diğer insanlarla bir eden köklü bir beden ve ruh pratiğidir. Yoga ve meditasyon; bedeni fiziksel, zihinsel ve ruhsal açıdan aynı anda farkındalıkla hissetmeyi amaçlamaktadır.

Beden fiziksel alanımızı, nefes ruhumuzu temsil ederken zihin ise algımızın temsilcisidir. Bu eğitimle haftada 3 gün, 3 farklı yoga eğitmeni ile fiziksel, zihinsel ve ruhsal bütünlüğü araştırabilirsiniz.

Nefes pratikleri ile anda kalma ve dinginlik halini deneyimleyebilirsiniz. Beden pratikleri ile doğru hareket ve bedeni dinlemek mümkün olacaktır. Bedende doğru hareket ile pek çok fiziksel rahatsızlık çözülerek, bedenin sınırları görülecektir.

Beden, zihin, ruh bütünlüğünün sağlanmasıyla stresle başa çıkmayı öğretmek, kişinin kendisini ve bedenini dinlemesini sağlamak eğitimin temel hedeflerindendir. Eğitim kapsamında, 3 farklı eğitmenin tecrübesiyle farklı akışlar deneyimlenecek, bedene esneklik ve güç kazandırılacaktır.

Bedeninizde ve ruhunuzda birliği hissetmek için yaşadığınız “an”a davet ediyoruz.

• Temel Meditasyon
  • Nefes Çalışmaları
  • Başlangıç Seviyesi Bedensel Esneme ve Güçlenme Pratikleri

18 yaş üzeri Herkese Açık (Başvuranların bedensel rahatsızlıkları ile ilgili sorumlulukları kendilerine ait olup eğitim öncesinde doktorlarına danışarak katılmalıdırlar)

Eğitmenler

Öğr. Gör. Deniz Hande ÇAKMAK
Öğr. Gör. Seda GÜVEN
Araş. Gör. Dr. Zeynep İLHAN

2) Kredi kartıyla tüm kartlara tek çekim

Dersler, online canlı ders şeklinde yürütülecektir.

Online Eğitim

Eğitim Gün ve Saatleri

İlan edilecek

6. Mezun Olduğunuz Lisans Programı (*)