İngilizce Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı Atlama Eğitimi (Uzaktan Eğitim-Canlı Ders)

Program sonunda yapılan sınavda başarı gösteren ve yüzde 80 katılım şartını sağlayan katılımcılara Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü ve Sürekli Eğitim Merkezi Direktörü yetkilisi tarafından imzalı Sertifika Belgesi verilecektir.

1) Ödeme yapılırken açıklama kısmına Adınız, Soyadınız ve almak istediğiniz eğitimi (Örnek: İHA-1 Eğitimi) açıklama kısmına yazmanız gerekmektedir.
Banka Bilgisi: Osmangazi Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi T.C. Ziraat Bankası – Eskişehir Merkez Şubesi
Şube Kodu: 0117 Hesap No: 40013076-6057 IBAN: TR41 0001 0001 1740 0130 7660 57
2) Kredi kartıyla tüm kartlara tek çekim yoluyla Merkezimizde ödeme yapılabilir.
Online Eğitim